Работно време: Понеделник - петок 8:00 - 16:00
Контакт центар: +389 2 3098 098
+389 72 233 800
E-mail pratka@imdskopje.mk

Задоволни клиентиБрза, професионална и навремена достава

Услуги

Задоволни клиентиБрза, професионална и навремена достава

Услуги

Задоволни клиентиБрза, професионална и навремена достава

Услуги
Добредојдовте во
International Mail Delivery

International Mail Delivery иако млада компанија се карактеризира со висока професионалност, брзина и успешност во доставата на пратките. Составена од висококвалификуван и искусен тим на доставувачи, стручен организациски и логистички кадар како и љубезен и професионален контакт центар.