Работно време: Понеделник - петок 8:00 - 16:00
Контакт центар: +389 2 3098 098
+389 72 233 800
E-mail pratka@imdskopje.mk

За нас

International Mail Delivery иако млада компанија се карактеризира со висока професионалност, брзина и успешност во доставата на пратките. Составена од висококвалификуван и искусен тим на доставувачи, стручен организациски и логистички кадар како и љубезен и професионален контакт центар.

Нашата мисија: брза, професионална и навремена достава – задоволни клиенти.

Нашата визија – Како компанија се стремиме кон усовршување и забрзување на процесот на достава на пратките и зачувување на животната средина. International Mail Delivery инвестира во софистицирани софтверски решенија со кои освен online следење на пратките, се овозможува и одредување на најкратка, најбрза, а со тоа и еколошка рута за достава. Зачувувањето на животната средина е еден од нашите најголеми приоритети.

Согласно потребите и препораките на клиентите – ние испорачуваме!

Во најкраток можен рок, започнуваме со освојување на пазарот на целата територија на Р.Македонија.